Sonntag, 18. November 2007

Ananas-Rahkatorttu

taikina

100g margariinia, 1dl sokeria, 1 muna, 1 1/2 dl vehnäjauhoja, 1 dl perunajauhoja, 1 tl vanilliinisokeria, 1 tl leivinjauhetta, 1 rkl kermaa

täyte

4 ananasrengasta, 1 tlk rahkaa, 1/2 dk kermaa, 1/2 dl ananaslientä, 2 rkl perunajauhoja, 1/2 dl sokeria, 1/2 sitruunan mehu

Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää muna vatkaten. Sekoita jauhot, vanilliinisokeria ja leivinjauhe keskenään. Lisää seos sekä kerma taikinaan. Levitä taikina matalareunaisen paistosvuoan pohjalle ja reunoilee. LAdo ananasrenkaat taikinan päälle. Sekoita rahkaa, kerma, ananasmehu, perunajauhot, sokeri ja sitruunan mehu keskenään. Kaada rahkaseos vuokaan ananasrenkaiden päälle. Paista torttua 200 asteen lämmössä n. 35 minuuttia.

Keine Kommentare: