Ainekset (4annosta)
2 rasvasilliä
2 dl kermaviiliä
1/2 - 1 rkl raastettua piparjuurta
2 hienonnettua punasipulia
2 tl rouhittua mustapippuria
pieni punasipuli
tillia
Valmistusaika
n. 20 min. + sillin liotus yön ajan
Vihje
Voit panna sillin tarjoille valmiiksi annoksiksi suurille salaatinlehdille. Tarjoa lisänä keittetyjä perunoita ja voileipää.
1.) Perkaa ja fileoi sillit. Liota fileitä vedessä yön ajan ja valuta ne sitten hyvin.
2.) Paloittele sillifileet vinottain viipaleiksi ja pane ne tarjoiluvadille.
3.) Sekoita kermaviili, pipurijjuri, punasipuli ja pippuri voimakkaan ja täyteläisen makuiseksi kastikkeeksi.
4.) Levitä kastike sillien päälle ja korista vati sipulirenkailla ja tillinoksilla.
Montag, 19. November 2007
Abonnieren
Kommentare zum Post (Atom)
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen