Ainekset (1 1/4 l:n vuoka)
500g sianmaksaa
400g "raidallista" sianlihaa
3 sipulia
2 munaa
3 rkl vehnäjauhoja
1 1/2 rkl hienonnettua suolakurkkua
3/4 tl meiramia
hiukan rastettua muskottipähkinää
vuokaan ohuita silavaviipaleitä t.
alumiinifoliota
Valmistusaika
n. 1 3/4 t
1.) Jauha maksa, sianliha ja sipulit lihamyllssä kahteen kertaan.
2.) Lisää loput aineet.
3.) Vuoraa vuoka silavalla tai alumiinifoliota ja täytä se taikinalla. Peitä samoin myös pinta.
4.) Hauduta pasteija kypsäksi vesihauteessa liedellä tai uunissa (175°). Aika-arvio n. 1 1/2 tuntia.
5.) Jäähdytä pasterija kevyen panon alla. Tarjoile se huoneenlämpöisenä.
Montag, 19. November 2007
Abonnieren
Kommentare zum Post (Atom)
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen