Donnerstag, 6. März 2008

Feta - Oliivitäytteiset Lohitaskut

600g lohifilee, 1/2 tl suolaa, ripaus sitruunapippuria
Täyte: 100g fetajuustokuutioita, 1/2 pieni punasipuli,
10 mustaa oliivia, 1/4 dl vispikerma
Koristeeksi: 1/2 pieni punasipuli, mustia oliiveja



Poista lohifileestä ruodot ja leikkaa filee neljään osaan. Leikkaa
lohipalojen keskelle pitkittäin syvät taskuiksi melkein nahkaan saakka.
Mausta kalapalat (suolalla ja) sitruunapippurilla. Hienonna
fetajuustokuutiot haarukalla. Kuori punasipuli ja leikkaa puolet
punasipulista pieniksi kuutioiksi ja puolet renkaiksi koristelua varten.
Hienonna oliivit. Sekoita fetajuuston joukkoon hienonnettu punasipuli,
oliivit ja vispikerma. Sekoita tasaiseksi. Täytä lohitaskut fetajuustotäytteellä
ja nosta ne voideltuun uunivuokaan. Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.
Koristele punasipulirenkailla ja oluuveilla. Tarjoa losäksi keitettyjä perunoita
tai perunamuusia ja salaattia.

Keine Kommentare: